Arbetsställen
Arbetsställen och avdelningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den högsta nivån i CheckProof är ett arbetsställe. Med andra ord måste ett företag alltid ha minst ett arbetsställe. Det finns ingen gräns på hur många arbetsställen man kan ha. Till varje arbetsställe går det även att skapa avdelningar.

Arbetsställe
Ett arbetsställe är för det mesta en geografisk plats där ert företag bedriver verksamhet. Beroende på hur du vill hantera företagets arbetsställen behöver de inte vara geografiska platser, de kan lika gärna vara något helt annat. Se arbetsstället som platshållare för dina enheter och ronder.

För att lägga till ett nytt arbetsställe klickar du på Arbetsställen i vänstermenyn och därefter på Skapa nytt uppe till höger. Ange ett namn på det nya arbetsstället och fyll i (om du vill) de övriga fälten som t.ex. kontaktperson och telefonnummer.

Avdelning
Har vi ett arbetsställe som heter "Stockholm" kan vi med hjälp av avdelningar dela upp det i t.ex. två avdelningar, "Stockholm Norr" och "Stockholm Syd". På så sätt kan vi sedan styra så att användare endast ser det som är relevant för dem, istället för att se alla enheter och ronder i Stockholm ser de endast de som är knutna till avdelningen de arbetar på.

Du kan enkelt skapa en avdelning på ditt arbetsställe genom att klicka på Ny avdelning uppe till höger efter att du gått in på det arbetsställe du vill lägga till en avdelning på. När en avdelning skapas kan du sedan koppla enheter och ronder till den specifika avdelningen, och det är också möjligt att sätta behörigheter på varje enskild avdelning.
​

Radera arbetsställe/avdelning
Gå in på det arbetsstället eller avdelning du vill radera, under knappen Redigera hittar du en Ta bort-knapp. Innan det går att radera arbetsstället/avdelningen behöver du säkerställa att det inte finns några enheter eller ronder knutna mot det, annars kommer du inte kunna ta bort det.