Användare
Återställ din PIN-kod eller lösenord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som administratör kan du återställa en användares PIN-kod. Klicka på Användare i menyn till vänster, hitta användaren och klicka sedan på knappen Redigera. Fyll i en ny PIN-kod och klicka på Spara. Glöm inte att meddela användaren.

Kom ihåg ...

En administratör, manager eller observatör som glömmer sitt lösenord kan återställa den genom att klicka på Glömt ditt lösenord?-knappen på startsidan till adminpanelen.