Artiklar
Importera artiklar från Excel
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett stort antal artiklar du vill lägga till, är det enklast att göra detta från en Excel-fil med hjälp av vår importfunktion. Navigera till Artikeldatabasen i vänstermenyn och klicka sedan på Importera artiklar, ladda upp din Excel-fil och klicka på Kör import.

Såhär fyller du i Excelen
I kolumn A anger du artikelnummer, i kolumn B anger du namn på artikeln och i kolumn C anger du måttenhet.
Måttenhet måste anges på engelska; pieces = st, weight = kg och length = m.

Tips ...
I popup-fönstret som dyker upp när du klickar på Importera artiklar kan du välja att ladda ner en provfil som visar hur Excel-filen ska organiseras.