Artiklar
Skapa och redigera artiklar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa en ny artikel, börja med att klicka på Artikeldatabas i vänstermenyn och därefter klickar du på Skapa ny artikel uppe till höger. Fyll i formuläret som öppnas i popup-fönstret.

• Namn (obligatoriskt) - namn på artikeln.

• Artikelnummer - artikelnummer.

• Beskrivning - en kortare beskrivning av artikeln om det behövs.

• Måttenhet - välj måttenhet som passar för artikeln.

• Kategori - välj en kategori för artikeln.

• Arbetsställe - välj ett arbetsställe för artikeln.

• Enheter - välj en eller flera enheter som använder artikeln, eller kryssa i "Används av alla enheter".

• Nyckelord - ange nyckelord, gör det lättare att söka fram rätt artikel.

För att snabbt hitta en artikel kan du använda sökfunktionen. Din sökning kan baseras på artikelnummer, namn, enhet eller nyckelord. Du kan också filtrera din sökning på objekt som är kopplade till en viss enhet. Om du vill redigera en artikel klickar du bara på den i listan.

Tips ...
Se till att du taggar dina artiklar med ett eller flera nyckelord för att minska tiden det tar för användare att hitta rätt artikel.