CheckProof Connect
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att aktivera CheckProof Connect kan du automatiskt få uppdatering av mätarställning och GPS-position på enheter i CheckProof. För närvarande har vi stöd för Trackunit, TelliQ, Caterpillar Visionlink, Liebherr, Wirtgen, Volvo Construction Equipment, Volvo trucks, ABI, Terex, Sennebogen, Scania och Junttan.

För att tilldela en enhet till CheckProof Connect måste du först aktivera Connect under Företagsinställningar. Börja med att klicka på Företagsinställningar i vänstermenyn och klicka sedan på fliken Connect. Här anger du dina API-nycklar och avslutar genom att klicka på Spara.

Kontakta din leverantör om du inte har API-nycklar tillgängliga.

Anslut en enhet till CheckProof ConnectBörja med att gå in på den enhet du vill ansluta. Klicka på Redigera och sedan på Connect-fliken. Välj om du vill använda Trackunit eller TelliQ eller någon av dem andra alternativen och välj sedan enheten i rullgardinsmenyn, avsluta genom att klicka på Spara och stäng.

Koppla bort en enhet från CheckProof ConnectFör att koppla bort en enhet från CheckProof Connect så öppnar du enheten, klickar på Redigera och sedan på Connect-fliken. Klicka nu på Ta bort Connect och avsluta genom att klicka på Spara och stäng.