Enheter & Ronder
Mätarställningar på enheter
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under fliken Mätarställningar kan du manuellt uppdatera aktuell mätarställning på din enhet. Här kan du även lägga till flera mätarställningar genom att klicka på Lägg till mätarställning. Det går att ha upp till tio mätarställningar på en enskild enhet.

Uppdatering av mätarställningar kan ske när man utför en kontroll genom att ha kontrollfrågan Mätarställning och sen peka den mot en specifik mätarställning, när man rapporterar in en tankning eller genom att manuellt uppdatera mätarställningen i adminpanelen. Uppdatering kan också ske automatiskt om enheten använder Trackunit eller TelliQ. Det går även att uppdatera mätarställningar genom vårt API.

Visning av mätarställningarAktuella mätarställningsvärden visas inne på enheten i adminpanelen samt i appen.