Appen
Kontroller
Rapportera avvikelse under pågående kontroll
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att rapportera en avvikelse under en pågående kontroll trycker du på den gula knappen och väljer felorsak. En felorsak kan ha en förbestämd rubrik för den avvikelse som kommer skapas eller så kommer du själv ha möjlighet att ange en rubrik, beroende på vad som är valt i checklistan. På avvikelsen kan du skriva en beskrivning, lägga till en kommentar, ta bild och sätta ett åtgärda senast-datum.

Tänk på ...
En manager/administratör måste lägga in minst en felorsak på en kontrollfråga i checklistan för att det ska gå att rapportera in en avvikelse på frågan.