Dela via e-post
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan dela utförda kontroller, rapporterade avvikelser, incidenter, besiktningar och utförd service med användare och externa e-postadresser. Detta gör du genom att öppna t ex en avvikelse och uppe i högra hörnet klicka på Dela. Välj nu antingen användare i CheckProof eller lägg till e-postadress(er) och klicka på Lägg till. Du kan lägga till flera användare och/eller e-postadresser innan du avslutar med att klicka på Dela.