Företagsinställningar
Konfigurera företagsinställningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under företagsinställningar kan du lägga till kontaktuppgifter, ändra bakgrundsfärg och logga samt ställa in olika inställningar.

Kontaktuppgifter
Här fyller du i företagets kontaktuppgifter, detta är valfritt.

Avancerat

• Lägg till hjälptext som kommer visas under knappen INFO i appen.

• Ladda upp egen logotyp samt ändra till bakgrundsfärg. Logotyp och färgval visas för inloggade användare både i adminpanelen och appen. Det visas även i exporterade PDF'er samt i mail som skickas ut från systemet.

• Ställ in e-postinställningar som ska gälla vid skapande av användare. Det går att tillåta/blockera enskilda domäner för e-post. T.ex. skulle man kunna blockera möjligheten att lägga till e-poster som slutar med @checkproof.com på användare man skapar.

Inställningar

• Användaruppgifter: Kostnadsställe obligatoriskt - gör fältet Kostnadsställe obligatoriskt att fylla i när en användare skapas.

• Kontroller: Dölj tidsåtgång - döljer tidsåtgång för utförda kontroller. Det kommer inte gå att se hur lång tid det tog att utföra en kontroll längre eller klockslag för varje besvarad fråga på nya kontroller som utförs.

• Incidenthantering: Dölj statistik för frånvaro - döljer stapeldiagrammet för frånvaro i statistikrutan för rapporterade på incidenter.

• Incidenthantering: Tillåt klarmarkering direkt - incidenter kan klarmarkeras direkt utan att de behöver utredas.

• Avvikelser: Visa miniatyrbilder - välj om miniatyrbilder ska visas som standard till avvikelser i appen. Vill en användare inte se miniatyrbilder på avvikelser går det att avaktivera detta i appen.

Tänk på...
Endast administratörer på företaget kan komma åt Företagsinställningar i vänstermenyn.