Använda dokument
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ladda upp dokument i CheckProof och användarna kan se dessa dokument i appen. Tänk på att användarens smartphones filhantering är begränsad jämfört med en dator. Därför rekommenderar vi att du laddar upp PDF-filer istället för Word/Pages-dokument.

Dokument tillgängliga för alla användare i ditt företag

I menyn till vänster i adminpanelen kan du under Dokument ladda upp dokument som blir tillgängliga för alla användare i appen. Användaren kan komma åt dessa dokument i appen genom att trycka på Dokument och sedan titta under Generella. Tänk på att alla användare kan se dessa dokument.

Dokument som tilldelats ett arbetsställe

Du kan ladda upp dokument som tilldelats ett specifik arbetsställe. Navigera till arbetsstället, klicka på knappen Redigera och klicka sedan på fliken Dokument. Användaren kan hitta dessa dokument i appen genom att trycka på Dokument-knappen och sedan trycka på Arbetsställen, och välja ett specifik arbetsställe.

Dokument tilldelade en enhet eller rond

På samma sätt som du laddar upp dokument till en webbplats kan du ladda upp dokument till en enhet eller rond. Navigera till enheten eller ronden, klicka på knappen Redigera och klicka sedan på fliken Dokument. Användaren kan hitta dessa dokument i appen genom att trycka på Enheter & Ronder och sedan välja en enhet eller rond , för att sedan trycka på Mer-knappen där dokument visas.

Bifoga dokument till en avvikelse eller service

Dokument kan bifogas till en avvikelse eller service. När du har öppnat en avvikelse eller service i adminpanelen kan du ladda upp dokument under fliken Dokument. Användaren kan hitta dokumenten i appen genom att öppna avvikelsen eller servicen och titta i historik-loggen.

Tilldela dokument till vätsketyper

Tilldela säkerhetsdatablad eller andra typer av dokument till dina olika vätsketyper. Klicka på Vätsketyper i menyn till vänster och klicka sedan på länken Lägg till dokument under den valda vätskan. Du kan tilldela ett dokument per vätska. Användaren kan visa dokumenten i appen genom att trycka på Dokument och sedan på Vätsketyper, varefter alla de olika vätskorna visas.