Utför service
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att rapportera en service trycker du på Ny och väljer Service. Välj arbetsställe/avdelning samt enhet och tryck därefter på Nästa, välj nu serviceintervall.

Fyll i servicerapporten. Nedan kan du läsa om vilka olika fält du kan fylla i:

• Välj intervall - välj det serviceintervall du vill rapportera.

• Mätarställning - ange mätarställning på enheten vid tidpunkten för service.

• Välj kategori - det är valfritt att koppla en service till en specifik kategori. Kopplar du en service till en kategori kan du senare filtrera på service som är kopplade till en specifik kategori.

• Datum och tid - tid och datum då service utfördes.

• Arbetstid - om det behövs, välj den användare som utförde service och hur lång tid det tog.

• Stillestånd - om så behövs, lägg till hur länge enheten stod still.

• Fyll på - här anger du vilka vätskor du fyllt på.

• Lägg till artikel - om ditt företag använder artikeldatabasen kan du lägga till de artiklar du använt när service utfördes.

• Kommentar - lägg till en kommentar om service.

• Ta bild - lägg till bilder på service, antingen genom att ta ett nytt foto eller välja från ditt kamerabibliotek.

• Status - välj status för service, pågående eller slutförd.

När du är klar trycker du på Spara längst ner för att rapportera in service.

Kom ihåg ...
För att kunna fylla i en servicerapport måste en administratör på ditt företag lägga till minst ett serviceintervall på enheten.