Exportera till PDF och Excel
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Arbetsställe/Avdelning
Från ett arbetsställe/avdelning kan du exportera utförda kontroller, alla avvikelser/aktiva avvikelser, vätskepåfyllningar och utförd service. Service och vätskepåfyllningar går endast att få i Excel-format. Du hittar Exportera-knappen nere till höger efter att du öppnat ett arbetsställe/avdelning.

Enhet/Rond
Från en enhet/rond kan du exportera utförda kontroller, alla avvikelser/aktiva avvikelser, vätskepåfyllningar och utförd service. Service och vätskepåfyllningar går endast att få i Excel-format och det finns inga vätskepåfyllningar på ronder. Du hittar Exportera-knappen nere till höger efter att du öppnat en enhet/rond.Kontroll/avvikelse
En kontroll/avvikelse som du öppnat går det att exportera till PDF. Du hittar Exportera till PDF-knappen uppe till höger när du öppnat en kontroll/avvikelse.
Vill du ha en sammanställning på ett flertal kontroller/avvikelser går det att exportera dessa till Excel från antingen Utförda kontroller eller Avvikelser i vänstermenyn.

IncidentEn incident som du öppnat går det att exportera till PDF, du hittar Exportera-knappen uppe till höger.
Vill du ha en sammanställning på ett flertal incidenter går det att exportera dessa till Excel genom att gå till Incidenter i vänstermenyn och sedan klicka på Exportera uppe till höger.

ÖvrigtDet går även att exportera alla användare, ronder och enheter till Excel. Detta gör du genom att gå till Användare, Ronder eller Enheter i vänstermenyn beroende på vad du vill exportera och sedan hittar du Exportera-knappen uppe till höger.

Tänk på ...
Det kan ta upp till 30 minuter innan rapporten skickas till din mail. Dyker inget mail upp beror det på att det är för mycket data i rapporten, då får du korta ner ditt datumintervall och pröva igen.