Appen
Fyll på
Fylla på andra vätskor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att fylla på andra vätskor än bränsle, tryck på Ny, välj Fyll på och sedan Annan vätska. Välj arbetsställe/avdelning och enhet, tryck sedan på Nästa. Välj den vätska du vill fylla på och ange hur många liter. Tryck på Klar för att bekräfta ditt val.

Du kan nu lägga till fler påfyllningar om du vill, innan du trycker på Spara. Tryck i så fall på Fyll på och välj en ny vätska och ange mängden som du fyllt på.