Vätsketyper
Lägg till säkerhetsdatablad på vätskor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till säkerhetsdatablad eller andra typer av dokument till dina olika vätskor. Klicka på Vätskor i menyn till vänster och klicka sedan på Lägg till dokument under den vätska du vill lägga till ett dokument i.

Det är möjligt att länka ett dokument till varje vätsketyp. En användare kan öppna och visa dokumentet i appen genom att trycka på Info-knappen och sedan välja Vätskor under rubriken Dokument.