Vätsketyper
Vätsketyper och bränslen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till en ny vätsketyp klickar du på Vätsketyper i vänstermenyn. I den vänstra kolumnen Vätsketyper så anger du längst ner i det tomma fältet namnet på vätskan och klickar sedan på Lägg till. När du är färdig avslutar du genom att klicka på Spara längst ner till höger.

Vill du redigera namnet på en vätska klickar du på kugghjulet till höger om namnet och vill du ta bort en vätska klickar du på X-et.

I den högra kolumnen Bränsle så kan du lägga till flera bränsletyper. Detta är användbart om ni tankar flera olika typer av bränslen på era maskiner eller fordon, t.ex. Diesel, Bensin 95 och Bensin 98, då kan ni få ut rapporter på hur mycket av varje bränsle som använts.

Ladda upp säkerhetsdatablad
Klicka på Lägg till dokument under den vätsketypen eller bränsletypen som du vill ladda upp ett säkerhetsdatablad till. Vi rekommenderar att de är i PDF-format, då vissa enheter inte kan öppna filformat såsom word eller excel. Säkerhetsdatabladen är sedan lättillgängliga i appen under knappen Info, så användaren har alltid enkel tillgång till dem.

Tänk på ...Endast administratörer kan skapa och redigera vätsketyper.