Skicka meddelanden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som administratör eller manager kan du skicka meddelanden till övriga användare i systemet. Du gör detta genom att trycka på Meddelanden i vänstermenyn.

Ange titel på meddelandet, välj om det ska skickas till en/flera grupper eller om det ska skickas till alla användare på ett eller flera arbetsställen/avdelningar.

Skriv sedan ditt meddelande och kryssa i rutan Skicka push-notifikation om du vill att det ska skickas ut en push-notifikation till alla som är inloggade i appen. Avsluta med att klicka på Skicka.

För att radera ett meddelande öppnar du det meddelandet du vill radera och klickar på Ta bort. Meddelandet kommer då försvinna även för alla som mottagit det. Managers kan endast ta bort meddelanden de själva skickat ut medan en administratör kan radera alla meddelanden.

Meddelanden visas i Notiscentret i adminpanelen och appen.