Appen
Offlineläge
Hur offline-läget fungerar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är offline-läget?
Med offline-läget aktiverat kan du utföra kontroller och rapportera in avvikelser, incidenter och påfyllningar utan internetuppkoppling. Perfekt om du t ex arbetar på avlägsna platser eller under jord, där tillgång till internet är begränsad eller inte tillgänglig alls.

Aktivera offline-läget
Börja med att trycka på hamburgarmenyn i övre högra hörnet på startsidan och välj Offlineläge. Gå nu in under Synkroniseringsinställningar och välj vilka arbetsställen som ska vara tillgängliga offline och tryck på Aktiva offlineläget

Synkronisera utfört arbete
Från startsidan trycker du på hamburgarmenyn, väljer Offlineläge och trycker sedan på Synkronisera. Det är denna knapp du använder för att hämta den senaste datan från dina arbetsställen och för att synkronisera ditt arbete som utförts offline. Tänk på att synkronisering kräver internetuppkoppling.

Inaktivera offline-läget
Om du vill inaktivera offline-läget trycker du på hamburgarmenyn i övre högra hörnet när du befinner dig på startsidan, väljer Offlineläge och trycker sedan på Gå online.

Tänk på att ...
Vi rekommenderar att du dagligen synkroniserar ditt utförda arbete och för att hämta in den senaste datan, t ex uppdaterade checklistor m.m. Du kan endast använda appen i 24 timmar från och med det senaste synkroniseringstillfället.