Grupper

Här får du reda på hur du skapar en grupp och vad grupper används till.

Marcus Edlund avatar
Skrivet av Marcus Edlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa en ny grupp genom att först klicka på Grupper i vänstermenyn och klicka sedan på Ny grupp. Ge gruppen ett namn, ange en beskrivning om du vill, och lägg till vilka användare som ska tillhöra gruppen.

Du kan skapa flera grupper och en användare kan tillhöra flera olika grupper. Med hjälp av grupper kan du enkelt sätta flera användare som ansvarig för kontroller och avvikelser, istället för att behöva tilldela en enskild användare kan du tilldela hela gruppen. Alla användare i gruppen kommer då få upp kontrollen/avvikelsen i Mina ärenden-listan. Åtgärdar en användare en avvikelse så kommer den försvinna från Mina ärenden-listan för de andra gruppmedlemmarna också.

Det går även att tagga en grupp direkt i ett kommentars-fält istället för att tagga en enskild användare. Då kommer alla medlemmar i gruppen få en push-notifikation.