Användare
Inaktivera och ta bort användare

Hur du inaktiverar och tar bort användare som inte längre ska ha tillgång till CheckProof.

Marcus Edlund avatar
Skrivet av Marcus Edlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan inaktivera en användare om du vill att den inte längre ska ha tillgång till CheckProof. Detta gör du genom att klicka på Användare i vänstermenyn, klicka dig in på den specifika användaren och sedan klicka på Inaktivera. En inaktiverad användare går att återaktivera igen vid ett senare tillfälle, användaren kommer fram tills dess vara utgråad i användarlistan.

Om du istället vill ta bort användaren helt från CheckProof, trycker du på Ta bort efter att användaren har inaktiverats.