Aviseringar

Hur du ställer in att få e-post aviseringar när avvikelser rapporteras, kontroller utförs och när det är dags för besiktning och service.

Marcus Edlund avatar
Skrivet av Marcus Edlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ställa in att en användare i CheckProof eller en extern e-postadress ska bli aviserad på enheter och ronder när:

• En avvikelse skapas.

• En kontroll har utförts.

• En besiktning eller certifikat närmar sig utförandedatum.

• En service närmar sig utförandedatum.

Gå in på enheten eller ronden du vill ställa in aviseringar på, klicka på Redigera-knappen och gå sedan till fliken Aviseringar. Välj användare/grupp alternativt ange e-postadress och klicka på Lägg till.

För avvikelser och utförda kontroller kan du även ställa in om mail ska skickas direkt, en sammanställning en gång per dag eller en sammanställning en gång i veckan.