Ansvarig

Här går vi igenom hur du lägger till ansvariga för kontroller och avvikelser.

Marcus Edlund avatar
Skrivet av Marcus Edlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under fliken Ansvarig lägger du till de användare/grupper som ska vara ansvariga för kontroller och/eller avvikelser på enheten/ronden. Gå in på enheten/ronden och klicka på Redigera-knappen, klicka sedan på fliken Ansvarig.

Kontroller
Lägg till användare och/eller grupper till de kontroller som hör till aktuell enhet eller rond. Du kan välja att markera alla kontrolltyper eller endast välja ut specifika kontroller. Exempelvis kan du låta en användare vara ansvarig för de dagliga kontrollerna medans en annan är ansvarig för vecko- samt månadskontrollen. I Mina Ärenden-listan ser användare vilka kontroller som de är ansvariga för.

Avvikelser
Lägg till de användare och/eller grupper som automatiskt ska bli ansvariga när en avvikelse skapas på vald enhet eller rond. Användaren blir notifierad via en pushnotis i appen när en ny avvikelse skapas. Managers och administratörer som inte är inloggade i appen blir notifierade i adminpanelen genom att notiscentret lyser rött. Avvikelsen man är ansvarig för hamnar i Mina Ärenden-listan tills att den blivit åtgärdad.