Besiktning & Certifikat

Här går vi igenom hur du lägger upp besiktning & certifikat på en enhet/rond.

Marcus Edlund avatar
Skrivet av Marcus Edlund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under fliken Besiktning & Certifikat lägger du in de besiktningar/certifikat som ska utföras på enheten/ronden. För att lägga till en ny går du in på enheten/ronden, klickar på Redigera-knappen och går till fliken Besiktning & Certifikat. Klicka nu på Lägg till, välj typ, ge besiktningen/certifikatet ett namn och sätter vilket datum den ska utföras. Om du vill kan du även bifoga dokument till besiktningen/certifikatet, t.ex. instruktioner om hur den ska utföras.

Det finns också möjlighet att ställa in om det ska skickas ut påminnelser via e-post.
Du kan lägga till fler besiktningar/certifikat på samma enhet. De besiktningar/certifikat du lägger till visas under Uppföljningsvyn i vänstermenyn samt i appen på aktuell enhet/rond.

När du utför en besiktningen (går endast att göra från adminpanelen) och klarmarkerar den kommer systemet fråga dig om besiktningen/certifikatet ska upprepa sig. Svarar du Ja kommer du in inställningarna för besiktningen/certifikatet och kan där direkt ställa in ett nytt datum för nästa tillfälle. Svarar du Nej kommer besiktningen/certifikatet finnas kvar men ligga som inaktivt. Du kan då vid ett senare tillfälle gå in och återaktivera besiktningen/certifikatet.

När du är klar klickar du på Spara.