Intervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du skapar kontroller i checklistan får du bestämma hur ofta kontrollen ska utföras, därför finns det en mängd olika intervall att välja bland. I en checklista för enheter finns det 7 olika intervall och för ronder finns det 6 olika intervall.

Således kan du ha flera olika kontroller med olika intervall i samma checklista. Användaren kommer i appen att få välja från en lista bland tillgängliga kontroller från checklistan som är kopplad mot enheten/ronden.

• Daglig kontroll - kontrollen ska utföras dagligen.

• Veckokontroll - kontrollen ska utföras veckovis.

• Månadskontroll - kontrollen ska utföras månadsvis.

• Eget intervall - du får själv bestämma hur ofta kontrollen ska utföras. Exempelvis varannan dag, var tredje vecka eller var fjärde månad.

• Fast intervall - du väljer specifika dagar som kontrollen ska utföras. Detta kan vara en veckodag, en veckodag med klockslag, en dag i månad eller en dag per år. Det går att lägga till fler än ett tillfälle då kontrollen ska vara aktiv. Den här kontrolltypen är endast aktiv under det intervall du valt, och kommer annars vara inaktivt och inte gå att starta.

• Mätarställning - kontrollen ska utföras vid specifika mätarställningsintervall, t.ex. vid var 500:e timme. (Endast i checklistor för enheter.)

• Inget intervall - du vet inte hur ofta kontrollen ska utföras.

• Kalenderintervall - välj ett eller flera datum från en kalender.

• Kopplat intervall - denna kontroll aktiveras efter du utfört en annan kontroll, som du angett.