Rapportering avvikelse

Hur fungerar rapportering av avvikelse

Gustav Levin avatar
Skrivet av Gustav Levin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man rapporterar en avvikelse från adminvyn så finns det en del fält man behöver fylla i och även andra fält som kan vara bra att använda sig av.

• Arbetsställe - här väljer du vart avvikelsen har rapporterats.

• Enhet/rond - vilken enhet eller rond det är avvikelsen har skapats på.

• Rubrik för avvikelsen - här namnger du avvikelsen

• Beskrivning - ett fält för att fylla i en beskrivning av vad som har hänt och varför man rapporterat en avvikelse.

• Datum - möjlighet att fylla i vilket datum det var avvikelsen skapades.

• Åtgärda senast - åtgärda senast går att använda om du vill sätta ett datum när avvikelsen måste vara åtgärdad

• Arbetstid - arbetstid är för att lägga in hur mycket timmar man lagt ner på avvikelsen.
    Kan vara bra att använda om man behöver föra loggar/timmar på sitt arbete.

• Huvudkategori - Välj en kategori för att lättare specificera avvikelsen. Du kan också ha med dina underkategorier.

• Ansvarig - vem är ansvarig för att avvikelsen åtgärdas?

• Ny kommentar - ruta för att fylla i kommentar på avvikelsen, går även att använda för att tagga medarbetare eller ansvarig.

• Lägga till bild - om man behöver lägga in en bild på avvikelsen

• Status - möjlighet att ändra status på avvikelsen.