Startsida

Startsidan på checkproof

Isac Grattan Degerman avatar
Skrivet av Isac Grattan Degerman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Start är en sida som ger dig möjligheten att få statistik och översikt på din verksamhet. Det första du kommer stöta på är olika grafer. Dessa kan du bestämma lite själv hur du vill att dem kan se ut, du kan både ta bort och lägga till nya.

Via kugghjulet kan du själv sortera efter preferens, vad du vill se. T.ex kan du sortera mellan kategorier, arbetsställen och datum. Du kan också ta bort de graferna du inte vill se via kugghjulet. För att lägga till andra grafer så kan du välja det nere i högra hörnet där det står "Lägg till".

Under graferna finns det 3 olika funktioner du kan hitta.

Aktivitet visar alla utförda kontroller, avvikelser, incidenter som senast har skapats. Detta är en bra ruta för att få allmän information om vad som händer på kontot.

Mina ärenden visar alla dina ärenden som du har att göra.

Meddelanden visar om du har fått några meddelanden.