Avvikelseetikett
Isac Grattan Degerman avatar
Skrivet av Isac Grattan Degerman
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att skapa avvikelseetiketter så går du in på Företagsinställningar och där hittar du avvikelseetiketter. Dessa kan du filtrera på och söka efter både i app och admin. Etiketter kan t.ex. användas till att sätta olika nivåer av prioritering på felärenden.

När du skapar en etikett så får du först välja rubrik, det kommer vara rubriken för etiketten när du rapporterar avvikelsen.

Sen skapar du själva etiketterna, dessa kan du exempelvis döpa till Prio 1, Prio 2 för att man ska kunna välja prioritet på avvikelsen.